DKNY

DKNY

Η θρυλική μάρκα Donna Karan Νέα Υόρκη προέρχεται από το 1984 και μετά. Χορηγοί της έγινε το διάσημο δίδυμο οι πιο τυχερές γυναίκες επαγγελματίες Donna Karan και τον σύζυγό της Στήβεν Weiss.

Donna λοξοτομή είναι ένας από εκείνους τους λίγους που είναι γονείς χνάρια. Ο πατέρας της ήταν ένας ράφτης και η μητέρα του μια μελλοντική σχεδιαστής εργάστηκε στην επιχείρηση μοντελοποίησης, και προφανώς αυτό είναι από την κόρη της ανέλαβε ένα ταλέντο και αγάπη για τα πάντα όμορφα. Ως φοιτητής, η Donna παρατηρήσει ο ιδρυτής της η διάσημη Νέα Υόρκη οίκο μόδας,

Anne Klein, προσκαλώντας Curran βοηθός. Λίγα χρόνια αργότερα Klein παύει άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας του, για λόγους υγείας, και Donna, αναγκάζεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στα χέρια τους. Μετά το θάνατο του Klein στο έτος 1971, Donna ξαφνικά γίνεται συν-διευθυντής και υπεύθυνος του σχεδιασμού του το σπίτι της Anne Klein & Co, έχουν εργαστεί εκεί για περισσότερο από δέκα χρόνια.

Το 1984 έτους, Karan κάνει το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε τη δική τους επιχείρηση (με τη βοήθεια του Takihyo). Και ένα χρόνο αργότερα, το ακροατήριο με την έκπληξη και το θαυμασμό συναντήσεις η πρώτη συγκλονιστική εμφάνιση στην Νέα Υόρκη γυναικών ενδύματα συλλογή.

Ως ένα εμπορικό σήμα, που βασίζονται στη Νέα Υόρκη, DKNY έχει μια θρυλική σύνδεση με αυτή την πόλη. Μετά από πολυάριθμες παραλλαγές είναι εύγευστο και limit εκδόσεις του καλοκαιριού συλλογή εμπνευσμένη από DNKY καλοκαίρια στο μεγάλο μήλο, το 2014 ξεκίνησε και NY μου άρωμα ("η νέα μου Υόρκη»), ένα αφιέρωμα στο πνεύμα και την ενέργεια της πόλης της πόλης.

Πρόσωπο του αρώματος είναι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Ora. Αυτή είναι μια νέα, σύγχρονη και αυθάδης και στα λόγια, η μυρωδιά είναι «καθαρή ενέργεια σε φιάλη.»

Πολύ χρωματιστό καρδιά, πάντα τόσο γλυκά. Μου θυμίζει κάτι που φόρεσα πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς.

Ερχόμαστε και να βασίσει. Pačulito γλιστρά, κατά την πρώτη ήσυχα και ευγενικά, αλλά κερδίζει σταδιακά δύναμη. Σε συνδυασμό με την καλή pudrenost της Orissa παρέχει μια ευχάριστη βελούδινο αποτέλεσμα. NY μου πηγαίνει στην κατηγορία των οπωροφόρων šipri, εξαιρετικό συνδυασμό εμπορική. Ένα τυπικό βανίλια δεν είναι αισθητή, αλλά η βάση έχει κρεμώδη επίγευση.

Συνολικά – ωραία, σχετικά διακριτικές αλλά ακόμα απτή. Κατάλληλο για την άνοιξη και το φθινόπωρο περίπατοι και σε μέτριο ποσό για το γραφείο. Ανθεκτικότητα – περίπου 4-5 ώρες.

Το φιαλίδιο διαμορφώνεται όπως μια καρδιά, και η  μοιάζει με την σιλουέτα της πόλης από το αργυροειδές ουρανοξύστες. Ως συνέπεια η δημιουργική εκτέλεση από το κουμπί της το σπρέι είναι λίγο προβληματική, αλλά έζησα.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

DKNY Be Delicious EDP 100 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERKiadás éve:2005Típus:eau de toiletteIllatcsalád:fás-aromásÖsszet..

80,00€ 39,00€

DKNY Be Desired EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERDKNY Be Desired EDP 100ml..

47,70€

DKNY Energizing EDT 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERDKNY Energizing EDT 100ml..

47,10€

DKNY Golden Delicious EDP 50ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERDKNY Golden Delicious EDP 50ml..

31,80€

DKNY My NY EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERDKNY My NY EDP 100ml..

41,00€