Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce Gabbana & (Dolce Και Gabbana)-ιταλικού Οίκου Μόδας, Ιδρύθηκε Το Έτος 1985 Domenico Dolce Και Stefano Gabbana.

Dolce Gabbana & Εμπορικό Σήμα Αποκτήσει Ταχέως Μια Ηγετική Θέση Στην Παγκόσμια Βιομηχανία Της Μόδας Με Την Καλλιέργεια Των Καινοτόμων Ιδεών Σε Ρούχα. Η Μεγάλη Αξία Των Dolce Gabbana & Είναι Ότι Δημιούργησαν Μια Αυθεντική Εικόνα Της Μόδας Των Γυναικών, Όχι Μόνο Οι Perestupaûŝej Μέσω Σεξουαλικά Στερεότυπα, Αλλά Είναι Επίσης Σε Θέση Να Τις Χρησιμοποιήσουν Προς Όφελός Τους.

Dolce Gabbana & Εταιρεία Αναπτύσσει Δύο Κατευθύνσεις: Dolce Gabbana & Μάρκα Που Ειδικεύεται Στην Παραγωγή Πολυτελή Ενδύματα, Αξεσουάρ, Γυαλιά Και Ελίτ Αρωματοποιίας? Και D & G-μοντέρνα, Άνετα, Πρόχειρα Ρούχα, Παπούτσια, Ρολόγια, Τα Αρώματα.

Το 1992, Η Εταιρεία D & G Υπέβαλε Το Πρώτο Άρωμά Του Dolce Gabbana & Άρωμα. Ανδρικά Και Γυναικεία Αρώματα D & G Dolce Gabbana Πάντα Σχετική, Πιο Πολυτελές Και Πιο Σέξι.

Η Ιδέα Μιας Σειράς Υπαινιγμών Να Βρίσκονται Πάνω Στη Θάλασσα. Κάθε Νέα Γεύση Κτυπά Ωκεανό Αποχρώσεις, Δείχνοντάς Τους Από Διάφορες Πλευρές Και Τα Συνοδευτικών Μας «ταξίδι» Σε Όλα Τα Σημεία Του Πλανήτη. Αυτή Τη Φορά Αποφασίσαμε Να Αναλάβουμε «στο Πορτοφίνο Είναι Ένα Γραφικό Νησί, Που Αναγνωρίζεται Ως Ένα Από Τα Πιο Θεαματικά Μαργαριτάρια Της Ακτής Της Μεσογείου. Ας Δούμε Πώς Αυτό Το Ταξίδι Θα Θυμάται Και Θα Μας Αγαπούν.

Μετά Την Μεγάλη Επιτυχία Με Dolce Gabbana & Δημιουργία, Το 1994, Οι Σχεδιαστές Αποφάσισε Να Δημιουργήσει Και Την Γραμμή Του Ενδυμασία Με Πιο Προσιτές Τιμές, Που Αποκαλούν D & G. Η Καθημερινή Γραμμή Των Σχεδιαστών Περιλαμβάνει Επίσης Μια Μεγάλη Ποικιλία Των Ειδών Ένδυσης Για Τα Παιδιά (Junior & D G) Και Ενήλικε.

Η Μία Επιθυμία Άρωμα Από Λατρεία Μόδας Δίδυμο Dolce Και Gabbana-νέο Γυναικείο Άρωμα Γραμμή, Η Θρυλική Εταιρεία. Η Έννοια Της Μια Νέα Μυρωδιά, Σε Γενικές Γραμμές, Ενταγμένο Αρμονικά Στην Την Ιδεολογία Της Μάρκας Του Ιταλικού Οίκου Μόδας-μας Συναντά Και Πάλι Εκπληκτική Κοκτέιλ Της Chic, Glamour, Την Κομψότητα Και Την Επιθυμία Να Πάει Πέρα Από Τα Υπάρχοντα Πρότυπα


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dolce&Gabanna Dolce EDP 75 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERDolce από Dolce&Gabbana είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυνα..

93,00€ 45,90€

Dolce&Gabbana 3 L'imperatrice EDT 100 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERΣΕΙΡΆ ΑΡΩΜΆΤΩΝ D & G ΆΡΩΜΑ ΑΝΘΟΛΟΓΊΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΔΎΟ ΝΈΑ ΑΡ..

67,00€ 42,60€

Dolce&Gabbana Pour Femme EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERDolce&Gabbana Pour Femme EDP 100ml..

47,10€