Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre είναι παγκοσμίου φήμης Ιταλός σχεδιαστής μόδας, που έδωσαν το παρατσούκλι «αρχιτέκτονα της μόδας».

Αυτός μπορεί να κατέχουν την αρχιτεκτονική εκπαίδευση, αλλά το έργο του στο χώρο της μόδας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Κατείχε μια θέση κλειδί σε το Christian Dior από το 1989 έως το 1997, όταν ξεκίνησε τη δική του γραμμή μόδας.

Gianfranco Ferre γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1944 στο La Battaglia di Legnano, Ιταλία. Το 1969 αποφοίτησε ως αρχιτέκτονας στο Μιλάνο – Πολυτεχνικό Ινστιτούτο. Πρώτα βήματα στη μόδα όπως ένα σχεδιαστή να κάνει αξεσουάρ και κοσμήματα. Το 1978 άνοιξε το σπίτι μόδας-«Ferré».

Το δεύτερο είναι μια φευγαλέα αίσθηση της κομψότητας, κατανοητή με την κλασική έννοια. Το σημείο, ανοίξτε και αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες της εν λόγω κολοσσούς όπως η τέχνη σχεδιαστών Coco Chanel και Christian Dior.

Η κύρια έμπνευση του το Ferré είναι η γυναίκα με αισθησιασμό, τρυφερότητα, το πάθος, και lûbveobilnost.» Γενικά δεν με νοιάζει τίποτα για την ηλικία της γυναίκας ανοιχτά μοιράζονται τον καλλιτέχνη-μου διεύθυνση της επίγεια χαρακτηριστικά. Να, λαμβάνοντας υπόψη σημερινή γυναίκα-Παγκατευθυντική, ενεργητική, οδηγείται... Μια γυναίκα που θέλει να δείχνουν καλά». Μία από τις Μούσες ήταν ο σχεδιαστής και το βουλγαρικό μοντέλο Ralitza Baleva.

Ferre πάτησαν διάσημη προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών, επιχειρήσεις και πολιτική όπως η Σοφία Λόρεν, ο Gerard Depardieu, Barbra Streisand, Jacques Chirac, Jane Seymour, Τζούλια Ρόμπερτς, Oprah Winfrey και άλλοι.

Νοημοσύνη, καλλιτεχνικό ταλέντο, υψηλή ηθική και αξιοπρεπή συμπεριφορά – αυτές και πολλές περισσότερες ιδιότητες του Ferré θέτει υψηλότερα του επιφανή συνάδελφο και φίλο Giorgio Armani.

Ferre έχει ένα εξαιρετικά καλό και ώριμος χαρακτήρας, φινέτσα και ευγενικός. Άπειρη καλοσύνη και η ζεστασιά, αλλά σε συνδυασμό με ένα σίδερο πειθαρχία όσον αφορά την προετοιμασία για τη δουλειά και το έργο που σχετίζεται με την ίδρυση νέων ενδυμάτων. 

Όταν στις 17 Ιουνίου 2007, πέθανε πρόωρα μόδας στην Ιταλία, καθώς και την πτώση όλου του κόσμου σε βαθιά θλίψη.

Ο διάσημος σχεδιαστής Gianfranco Ferre ονομαζόταν για ένα «Frank Lloyd Wright της μόδας». Ιταλικά γεννημένος Λενιάνο Battaglia di La αποφοίτησε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου.

Αργότερα εργάστηκε ως σχεδιαστής του κοσμήματος, και το 1974, άνοιξε δικό του οίκο μόδας Gianfranco Ferre. Η επιρροή της αρχιτεκτονικής είναι αισθητή στις ιδέες μινιμαλιστική-μοντερνισμού, χαρακτηρίζουν τα ενδύματα των Gianfranco Ferre. Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση του οίκου μόδας,

Βγες έξω και το πρώτο άρωμα για άνδρες και γυναίκες του Gianfranco Ferre. Το 1984, ήταν ξεκίνησε το γυναικείο άρωμα, και Gianfranco Ferre το 1986 και το αρσενικό. Το 1995 εμφανίζεται δημοφιλή unisex άρωμα Gieffeffe. Κατά τη διάρκεια των ετών, Ferre GFF άρωμα έξω, GFF Donna UOMO και πολλοί άλλοι. Η σειρά στη διάθεση άρωμα για αγάπη είναι ένα από τα τελευταία γεγονότα του Gianfranco Ferre.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: