Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo είναι μια πολύ επιτυχημένη σχεδιαστής μόδας, που γεννήθηκε στη Μαλαισία το 1948 είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο με τα χειροποίητα γυναικεία παπούτσια. Εκτός από αυτά, το εμπορικό σήμα του προσφέρει ανδρικά και γυναικεία παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, μόδας στα νυφικά και αρώματα.

Γεννήθηκε σε μια οικογένεια των υποδηματοποιοί, Choo Jimmy παίρνει τα πρώτα μαθήματα από τον πατέρα ninja'ing. Μου πρώτο ζευγάρι παπούτσια κατασκευασμένα στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών. Ενδιαφέρον γεγονός για το όνομα είναι ότι, στην πραγματικότητα, έχει γίνει ένα τυπογραφικό λάθος στην πιστοποιητικό γεννήσεώς του (το όνομά του είναι Chow γράφει).

Ένα σχετικά νέο σήμα, όσο για την αρωματοποιία, Jimmy Choo προσφέρει αρκετές άρωμα, το οποίο συμπληρώνουν το στυλ και η πολυτέλεια που reeks της την απίστευτη παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ που δημιουργεί.

Τύχη χαμόγελα στα Jimmy Choo στο έτος 1996, τότε του φίλου Tamara Mellon πείθει τον πατέρα του να επενδύσει σε ένα εμπορικό σήμα Jimmy Choo ένα αρκετά σημαντικό ποσό και γίνεται συν-ιδρυτής της υπάρχουσας εταιρείας Jimmy Jimmy Choo Choo ε.π.ε. στα μέσα του 2001 έτος είναι η πώληση μισό η εταιρεία και δημιουργεί ενδύματα μόνο high-end. 

Επιπλέον, ανοίγει την παραγωγή τσάντες που δεν παραχώρησαν και ποιότητα, ούτε ρούχα, ούτε υποδήματα που παράγονται από αυτό το σχεδιαστή.

Κατά τη σύναψη μιας μάρκας τεράστιο ρόλο έπαιξε και καταξιωμένοι τηλεοπτική σειρά «sex and the city», όπου η ηρωίδα Sarah Jessica Parker λέει ότι έχασε την «Jimmy Choo», τονίζοντας ότι τα παπούτσια έχουν τεράστια αξία. Σήμερα Jimmy Choo κατοικεί στο Λονδίνο. Εργάζεται για τη δημιουργία παραγωγής υποδημάτων στη Μαλαισία και αυξημένη γνώση των τοπικών σχεδιαστών μόδας-υποδηματοποιοί.

Αρώματα από Jimmy Choo μπορούν να «φορούν» με ίση επιτυχία σε ένα λαμπερό πάρτι ή μια επαγγελματική συνάντηση, προορίζεται να είναι ένα κοσμικό λέαινες και αυτοπεποίθηση γυναίκες. Η έμπνευση για το σχεδιασμό του μπουκαλιού ήταν το θρυλικό γυαλί Murano.

Πολλά χρόνια αργότερα, μετά έγινα «Jimmy Choo» στο του παγκοσμίου φήμης μάρκα? Μετά πέρασε από τρεις συναλλαγές με μετοχικά κεφάλαια και να βιώσει μια εχθρική εξαγορά? Μετά μπήκα τα πρωτοσέλιδα, αφού βοήθησαν την πρώην σύζυγό της για να απαλλαγούμε από το σκάνδαλο του Playboy...

Μετά από να σταματήσει τη μητέρα μου να με ξεγελάσει με εκατομμύρια δολάρια, φέρνοντας σε μια άλλη δίκη, Gilles διάλεξε του έγραψε το «Sunday Times» ότι μοιάζει περισσότερο με την ηρωίδα σε μια επικίνδυνη υπόθεση του μυθιστορήματος από Danielle Steel από ό, τι το πραγματικό πρόσωπο.

Αλλά τα κοστούμια που απέτυχαν να καταλάβουν σε όλα αυτά και ότι η μόδα δεν είναι μια ορθολογική επιχείρηση, μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία από κάποιον με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, razvâvaŝ πίνακες και εκτιμήσεις

. Μπορεί να έχετε μια επιχείρηση για 12 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η απόφαση σχετικά με την αγορά κάθε είδους εξαρτάται από τη φαντασία του πελάτη, η εικόνα που έχει χτίσει για τον εαυτό του και την αντίληψη που την κάνει να αισθάνονται πιο ελκυστικές. Η κατασκευή τέτοιων μια οικεία σχέση με τον πελάτη με βάση ένα εντελώς διαφορετικό set of ιδιότητες and δεξιότητες.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Jimmy Choo Blossom EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERJimmy Choo Blossom EDP 100ml..

42,80€

Jimmy Choo Jimmy Choo EDT 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERΤο σπίτι του Jimmy Choo παρουσίασε την πρώτη ομότιτλο άρωμα της ..

43,90€ 36,90€