Kenzo

Kenzo

Η ιστορία αυτής της μάρκας (πριν την έναρξη του 90-ες) είναι ουσιαστικά μια βιογραφία του ιδρυτή του. Kenzo γεννήθηκε στο χωριό Godforsaken Himeji 27 Φεβρουαρίου 1939 χρόνια. Αντίθετα με τη βούληση των γονέων ήταν σε θέση να πάρετε μια καλή εκπαίδευση στο Τόκιο. Εκείνα τα χρόνια ήταν το πιο δύσκολο στη ζωή του — ο νεαρός σχεδιαστής έπρεπε να σπουδάσουν και να εργαστούν (για ένα άθλιος μισθός) την ίδια στιγμή. Αλλά Kenzo με αληθινή σαμουράι αντίσταση ανέβαλε τα πάντα. Σπούδασε στο σχολείο των σχεδιαστών μόδας Bunka Gakuen. 

Αποκλειστικά γυναικείο όργανο και Kenzo ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που κατάφερε να φτάσει εκεί. Η εκπαίδευσή του, άρχισε να εργάζεται στο τοπικό σούπερ μάρκετ, έρχονται με στυλ ρούχα για αυτόν. Στη συνέχεια έζησε σε ένα μικρό εξοχικό σπίτι στα περίχωρα. Είναι ακριβώς αυτό το γεγονός και έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του-εκείνα τα χρόνια Τόκιο χτίστηκε, καταστρέφονται ολόκληρες γειτονιές από καλύβες και στη θέση τους ήταν νέες κατοικίες.

Πήρε να κατεδαφιστούν και το σπίτι του Kenzo, που έλαβαν καλή αποζημίωση. Αλλά το νέο σπίτι ποτέ δεν αγόρασε, αποφασίσει να δαπανήσει χρήματα για το χειρισμό των ονείρων όλη του τη ζωή.

Kenzo pour Homme ευφραίνονται οι καταναλωτές την εμφάνισή του στο έτος 1991. Σήμερα, αυτό το άρωμα είναι επίσης δημοφιλής μεταξύ της ισχυρής μισό της ανθρωπότητας. Πάροδο του χρόνου, το άρωμα έχει αποκτήσει νέα αρμονικοί ήχοι έγινε πιο εύκολη, αλλά η ουσία παραμένει αμετάβλητη.

Το άρωμα έχει σχεδιαστεί για τους άνδρες ισχυρό, αυτοπεποίθηση.

Ένα χρόνο μετά Kenzo Homme χύστε από Kenzo Parfum d'ete κυκλοφόρησε. Καλοκαιρινή έκδοση του αρώματος δίνει τη θηλυκότητα, ζεσταίνει τις μοναχικές κρύες βραδιές. Το άρωμα συνδυάζει γιασεμί, κρίνο, ίριδα, βρύα και τριαντάφυλλο. Αρχική φιάλη που κρατά ένα ιδιαίτερο άρωμα.

Ζούγκλα lelephant εμφανίστηκε στο έτος 1996. Συνδυάζει τα μπαχαρικά, τα φρούτα και τα floral σημειώσεις. Το άρωμα θα δώσει μια ιδιαίτερη γοητεία για τις γυναίκες επιχειρηματίες, δίνει την εμπιστοσύνη στις διαπραγματεύσεις και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε στον εαυτό του συνομιλητή.

έτος 2000 μας έδωσε λουλούδι από Kenzo. Κάθε σεβόμενος κυρία εξοικειωμένοι με συσκευασία λουλούδι από Kenzo με μια κόκκινη παπαρούνα. Άρωμα είναι ιδανικό για τις γυναίκες που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στην πόλη, αλλά συνδέονται στενά με τη φύση.

Το καλοκαίρι από το Kenzo είναι, σύμφωνα με τον συγγραφέα, μια νέα έννοια για το καλοκαίρι. Φανταχτερή, σαγηνευτικό, ρομαντικό και ειλικρινή άρωμα υπενθυμίζει η μυρωδιά του δέρματος, λίγο να αγγιχτεί από τον ήλιο και ο ήλιος. 

Φαίνεται μια απαλή Ray έπεσε σε βρεγμένο δρόμο από την πρωινή δροσιά, και ένα φύλλο: αυτό το άρωμα. Απαλή και παραδοσιακά φρέσκο μπουκέτο του αποτελείται από τις κυρίαρχες νότες περγαμόντου και εσπεριδοειδών με floral πινελιές από μιμόζα και βιολέτες και τις εμφάσεις νότες ξύλου, μόσχο και κεχριμπάρι.

 Χαρούμενη, ευγενής, ηλιόλουστο, φωτεινό. Floral, αρωματικό ξύλο, μόσχο. Φύλλα λεμονιού εσπεριδοειδή, ιτιά, περγαμόντο, βιολέτα, κεχριμπάρι αμύγδαλα Mimosa, cedarwood, Βενζόη κόμμι, μόσχο.

Kenzo αέρα είναι ένα σύμβολο αυτής της ζωής: είναι τα πόδια στο έδαφος, και το κεφάλι του στα σύννεφα. Η βάση του αρώματος είναι βετίβερ, ανανεωμένοι από αστερίσκους γλυκάνισο. Eau de toilette έκδοση είναι ευδιάκριτα φρέσκιες νότες περγαμόντου, ενώ στην τουαλέτα άρωμα κυριαρχείται από μπαχαρικά. Μπουκάλι-στερεά κομμάτι του μπλε γυαλί, η οποία συνήφθη το άρωμα μαζί με αέρα... Ενεργοποίηση, αφρώδης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Kenzo Couleur Kenzo Rose Pink EDP 50ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERKenzo Couleur Kenzo Rose Pink EDP 50ml..

31,80€

Kenzo Couleur Kenzo Violet EDP 50ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERKenzo Couleur Kenzo Violet EDP 50ml..

31,80€

Kenzo Flower EDP 50 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΣΚΑΣΙΜΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ, ΔΡΥΣ ΒΡΥΑ, ΣΑΝΔΑΛΟ..

74,00€ 38,90€

Kenzo Flower In The Air EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERKenzo Flower In The Air EDP 100ml..

40,40€

Kenzo Jeu d'Amour EDP 50ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERKenzo Jeu d'Amour EDP 50ml..

46,50€

Kenzo Jungle EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERΑΥΤΌ ΤΟ ΆΡΩΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΈΣ ΤΟΥ KENZO ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΣΕ ΈΝΑ ΆΛΛΟ ΡΟΜ..

110,00€ 58,90€

Kenzo L'Eau Par Kenzo Intense EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERKenzo L'Eau Par Kenzo Intense EDP 100ml ..

38,50€

Kenzo L'eau Par Kenzo EDT 100 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERIndigo, που ξεκίνησε το 2009, είναι ένα άρωμα που συνδέεται με τ..

73,00€ 37,90€