Lanvin

Lanvin

Το διάσημο μόδας σπίτι Lanvin δημιουργήθηκε εξαιρετικά ταλαντούχος και ενεργητικός ένα παρισινό γυναίκα «από κάτω», ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 16 ετών και ήδη 22 χρόνια έχει γίνει ο ιδιοκτήτης του šlâpnogo το δικό σας σαλόνι.

Στην πραγματικότητα οι κανόνες μεταγραφής από τη γαλλική «Lanvin» πρέπει να εννοηθεί ως «Lanvin». Ωστόσο, anglofil′skaâ μεταγραφής «Lanvin» έχει γίνει κοινό ανάμεσά μας- και θα χρησιμοποιήσετε δίπλα από το όνομα του κατασκευαστή, και «Lanvin» αφήστε μητέρα του, Jeanne-γεγονός της αυτή την ξεχωριστή γυναίκα έχει κερδίσει την άμεση επώνυμο γραμμένη σωστά. 

Έτσι η Jeanne Lanvin άρχισε με ωραία γυναικεία καπέλα και εισροές των πελατών που είδα γρήγορα με την γεύση, την δημιουργικότητα και την επιμέλεια για να επεκταθώ στο θέμα αυτό. 

Το τελευταίο πράγμα που ήθελε κάποιος να εκπλήσσει και σοκ-όχι, την επιθυμία της ήταν να δούμε τους πελάτες τους κομψό και αριστοκρατικό, με podčërknutymi ιδιότητες του σχήματος, δεν την ενδυμασία.

Και είχε μια αξιολάτρευτη κόρη με όνομα Margaret, που η μητέρα προσπάθησε να δώσει τα πάντα, που ο ίδιος ήταν στερούνται στην παιδική ηλικία

Πελάτη κοίταξε τη θαυμάσια επίπεδη μητέρα Μαργαρίτα, διέταξε ένα παρόμοιο φόρεμα για τις κόρες τους και... επισημάνει όλα τα είδη των σημαντικά γεγονότα και λεπτομέρειες που θα θέλατε να δείτε όχι μόνο στο παιδί φορέματα, αλλά και σε τους.

Jeanne Lanvin μετά βίας παρουσιάστηκε με τη λέξη «εκδημοκρατισμού» σε σχέση με ό, τι έχει κάνει με γυναικεία ρούχα. Κομψότητα-Ναι, στυλ και ρομαντισμό-Ναι, Ευχρηστία-Ναι, αλλά τίποτα άλλο στο μυαλό.

Και, ωστόσο, αποδείχθηκε έξω-δική σπίτι μόδας φόρεμα up, που δεν ήταν μόνο παριζιάνικο οβίδες, συνήθη έτοιμοι να τηρήσει κοινή γραμμή και να υπομείνει για χάρη της ομορφιάς, αλλά επίσης μια προσαρμοσμένη feministično Βοημία, και τον κινηματογράφο ντίβα που περπάτημα στο toe η γραμμή δεν ήταν με τα χέρια του με τα πόδια. Στο έτος 1922 Lanvin πήρε έμβλημα.

Lanvin αρώματα - Lanven είναι ένα από τον παρισινό Μάη-παλιά σπίτια. Το εμπορικό σήμα Lanven ιδρύθηκε μεταξύ του 19ου και του 20ού αιώνα από μια κυρία που ονομάζεται Jeanne Marie Lanven.

Αυτή γυναίκα, που αρχικά μόνο šiela της κόρης του Μάργκαρετ Lanven, ήθελαν να εντυπωσιάσει και η υψηλή κοινωνία. Mark Lanven αρκετά γρήγορα, κερδίσει εξέχουσα θέση ως το καλύτερο και χρόνια μεταξύ 1920 και 1925.

Σε αυτό το διάστημα, Lanven δημιουργεί ρούχα και αξεσουάρ μόδας, αλλά και άρωμα, καθώς σήμερα είναι από τα πιο lukoznite εμπορεύματα. Η πιο ένδοξη συλλογή αρωμάτων της Lanvin Arpege Lanven. Είναι σχεδόν ένα εκατό χρονών «γεύση της Γαλλίας.»

Lanvin (Lanvin) είναι μια γαλλική μόδα σπίτι, ιδρύθηκε το έτος 1890 στο Παρίσι, Jeanne Lanvin (Jeanne Lanvin), τυπική γαλλική στα Πολυτελή ρούχα μόδας, αρώματα και αξεσουάρ. «Lanvin είναι μια φινέτσα και κομψό, χωρίς τέχνασμα και υποκρισία.

Το σήμα κατατεθέν του η σταθερή Lanvin ήταν ο συνδυασμός βιρτουόζος κεντήματα και διακοσμημένες με χάντρες διακοσμήσεις με φωτεινό και καθαρό λουλούδι αποχρώσεις. Το 1913, χάρη στη μόδα LANVIN τέθηκε η διάσημη ελαφριά και αερώδη φορέματα με μήκος μέχρι τους αστραγάλους. 

Το 1926, με το εμπορικό σήμα όνομα του LANVIN (Lanvin) δρομολόγησε γραμμή ιματισμού των ανδρών.

Στο έτος 1924 ανοικτή άρωμα μονάδα στεγάζει Lanvin Parfums SA. Το πρώτο άρωμα, LANVIN Arpege άρωμα για τις γυναίκες, ιδρύθηκε το έτος 1927. Lanvin άρωμα για άνδρες και γυναίκες με μοναδική γοητεία και να μαγέψει την εκλέπτυνση, τόλμη να συγχωνεύσετε του κλασικής και avant-garde "μουσική".

Άρωμα γυναίκας από Lanvin είναι ένα απαλό άγγιγμα, μεθυστικό και συναρπαστικό, δίνει αξέχαστη συναισθήματα και νιώστε την εκπληκτική αίσθηση ότι η αγάπη

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Lanvin Arpege EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERLanvin Arpege EDP 100ml..

34,30€

Lanvin Eclat D'arpege EDP 100 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ: ΔΙΑΜΠΕΡΈΣ, ΑΙΘΈΡΙΑ, ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΉ - ΌΠΩΣ ΟΙ ΠΡΏΤΕΣ ..

89,00€ 30,90€

Lanvin Eclat D'Arpege Fleurs EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERLanvin Eclat D'Arpege Fleurs EDP 100ml..

39,80€

Lanvin Eclat D'Arpege Gourmandise EDP 50ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERLanvin Eclat D'Arpege Gourmandise EDP 50ml..

29,40€

Lanvin Jeanne Couture EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERLanvin Jeanne Couture EDP 100ml..

35,50€

Lanvin Jeanne EDP 100ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERLanvin Jeanne EDP 100ml..

33,60€

Lanvin Marry Me EDP 75 ml Tester

► ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TESTERΜΕΤΑ LANVIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΝΥΦΙΚΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙ..

82,00€ 32,00€